Services

Удобности

 • телевизор со рамен екран
 • пегла
 • клима уред
 • биде
 • пешкири за капење
 • поглед кон град
 • Wi-Fi
 • маса
 • столчиња
 • закачалки
 • минибар
 • «King size» кревет
 • два кревети за по едно лице
 • «King size» кревет
 • кревет за едно лице
 • дневна соба
 • шпорет
 • микробранова печка
 • кујнски прибор
 • кујнa
 • кујна
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>